Podpora sociálních inovací pomocí projektů z fondů Evropské unie: jaký měly skutečný společenský dosah? - Šebestová, Jarmila
Pojem a klasifikácia sociálnych inovácií. Aktívna podpora sociálnych inovácií v Českej republike. Analýza dopadov podpory sociálnych inovácií na vybrané regióny.