Působení nevládních organizací v OSN prizmatem mikroekonomie - Jebavá, Jaroslava
Podstata OSN z pohľadu mikroekonómie. OSN ako trh. OSN ako vláda. OSN ako firma. Zapojenie nevládnych organizácií do OSN.