Bezpečnosť potravín je náročná úloha pre logistiku - Turski, Marcin
Organizácia prepravy potravín a ich ochrana pred zámernou kontamináciou. Monitorovanie potravinárskych produktov logistických firiem na trase od producenta ku konzumentovi.