Concentration of Albanian insurance market - Sharku, Gentiana
Vývin poistého trhu v Albánsku po roku 2005 a s ním súvisiaci nárast konkurencieschopnosti. Preskúmanie vývoja poistnej štruktúry a výpočet stupňa koncentrácie. Použitie Herfindahl-Hirschman indexu.