Překážky přijetí nástroje pro hodnocení výkonnosti organizace - Gruntová Kolingerová, Hana
Analýza výsledkov kvantitatívneho prieskumu zameraného na súčasnú prax českých podnikateľských organizácií v oblasti hodnotení výkonnosti. Jednou z problematík je prijatie nástroja pre hodnotenie výkonnosti. Posúdenie, v akej miere vnímajú podniky vybrané problémy ako prekážku prijatia štandardizovaného systému hodnotenia.