Postupy, metody a nástroje optimalizace a řízení portfolia projektů - Fotr, Jiří
Stratégia a jej implementácie. Základné rysy, ciele a nedostatky tvorby a riadenia portfólia projektov. Procesné modely tvorby a riadenia portfólia projektov. Metódy a nástroje tvorby portfólia projektov a jeho optimalizácia. Optimalizačné modely. Prínos v praxi.