Precision and causality in economics - Alexy, Július, 1926-2024
Kauzalita z hľadiska presnosti, použiteľnosti a nevyhnutnosti v ekonomike. Príčinná súvislosť, otázky presnosti a matematického modelovania v ekonomike. Aplikácie v ekonomike a analógia medzi používaním konceptu kauzality vo fyzike a ekonómii.