Analysis of the Use of Smartphones during Purchasing Process for a Selected Group of Customers within Slovak Market Conditions - Pollák, František, 1985-
Čiastkové výsledky výskumu používania smartphonov v rámci nákupného procesu pre vybrané skupiny generácie Y (osoby narodené v rokoch 1980-1995), ktoré vykonávajú svoje nákupné aktivity najmä na slovenskom trhu.