Ekonomické teórie a reakcia na krízu - Bačišin, Vladimír
Jednou z najväčších hádaniek ekonomickej teórie je samozrejme otázka, v čom sú príčiny hospodárskych kríz. Príspevok poukazuje na vývoj názorov jednotlivých ekonomických škôl a poukazuje na to, ako sa prejavujú v praktickej hospodárskej politike v USA.