[Podnikanie a podnikateľské myslenie] - Hvizdová, Eva
Recenzia na monografie Podnikanie a podnikateľské myslenie I. Kto a prečo podnika a Podnikanie a podnikateľské myslenie II. Ako smerovať a viesť podnik k udržateľnému úspechu.