Road and tunnel joint safety operations - Danišovič, Peter
Projekt "Efektívna a koordinovaná bezpečnosť prevádzky infraštruktúry ciest" (ECOROADS) sa zaoberá problémami a rozdielmi bezpečnostného auditu pri kontrole tunela. Všeobecným cieľom projektu je prekonať prekážky vytvorené formálnym výkladom dvoch smerníc 2008/96/ES (o riadení bezpečnosti cestnej infraštruktúry) a 2004/54/ES (o tuneloch).