Regionálne televízie a verejné obstarávanie - Urlandová, Mária
Regionálne vysielanie, efektívnosť investícií do reklamy. Zadávanie verejných zákaziek na určité audiovizuálne služby v oblasti rozhlasového a televízneho regionálneho vysielania by malo umožňovať zohľadňovanie kultúrneho alebo spoločenského významu, čo má za následok, že sa na ne nemôžu uplatňovať pravidlá verejného obstarávania. Problémy a právne úpravy vysielania regionálnej televízie. Vysielací čas.