Právní aspekty provozu kamerových systémů v hotelnictví a cestovním ruchu - Dopita, Pavel
Právne normy prevádzky kamerových systémov a vysvetlenie niektorých pojmov. Využitie a funkčnosť kamerových systémov. Povinnosti prevádzkovateľa kamerového systému so záznamom. Povinnosti správcu osobných údajov v súvislosti s ohlasovacou povinnosťou. Kamerové systémy na pracovisku. Základné princípy a chyby pri prevádzkovaní kamerového systému na praktickom príklade hotela Savoy v Prahe. Mobilné kamery v zájazdových autobusoch.