Gastronomická příprava a posouzení kvality pokrmů z hlemýždního masa - Gál, Robert
Slimáky na tanieri ako luxusné jedlo. Spotreba a konzumácia slimákov. Francúzsko ako najväčší svetový spotrebiteľ slimákov. Gastronomická príprava a stolovanie. Nutričná hodnota slimačieho mäsa.