Comparison of selected performance assessment methods - Cocuľová, Jana
Hodnotenie zamestnancov ako dôležitá súčasť riadenia ľudských zdrojov. Systém hodnotenia pracovníkov a výber vhodných metód hodnotenia. Hodnotenie individuálneho výkonu a prezentácia výsledkov výskumu zameraného na porovnanie vybraných metód hodnotenia výkonnosti z hľadiska výberových kritérií ako objektívnosť, platnosť, stimulačný účinok a vplyv na mzdu.