Requirements of the disabled for housing - Zdařilová, Renata
Bývanie ako také výrazne ovplyvňuje kvalitu života, odráža sociálnu a kultúrnu úroveň spoločnosti. Súčasný reálny trh s nehnuteľnosťami a bezbariérové byty. Spôsoby trvalo udržateľného bývania a potreby ľudí, ktorí majú ťažší prístup k bývaniu v dôsledku ich veku alebo zdravotných podmienok, sa v súčasnom prostredí odráža v špecifických požiadavkách. Stavebné a technické parametre a požiadavky vzťahujúce sa na bezbariérové usporiadanie bytov.