Prevence kriminality, významný faktor cestovního ruchu ve 21. století - Dopita, Pavel
Prevencia kriminality v cestovnom ruchu. Mestský kamerový systém. Bezpečná zóna a bezpečný koridor. Vzťah občanov ku kamerovým systémom. Vyhodnotenie ankiet k mestským kamerovým systémom v mestách Moravské Budějovice a Veselí nad Moravou. Bezpečná trasa v rámci prevencie kriminality v danej lokalite. Swot analýza.