Risk management and control: model of risk control and management for corporations and financial institutions - Alghwezi, Abdullah Rhoumah
Riadenie rizík vo finančnom sektore je podporené dvoma kľúčovými otázkami: prečo vznikajú rizikové situácie a aké postupy možno prijať na zmiernenie rizík, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou tohto sektora. Efektívny rámec riadenia operačných rizík.