Využití manažerských informačních systémů ve sféře hotelnictví - Kučera, Lukáš
Manažérsky informačný systém (MIS) - charakteristika podľa vybraných autorov. Role manažérskeho informačného systému. Základné moduly manažérskeho informačného systému. Využitie manažérskych informačných systémov v hotelierstve. Význam jednotlivých modulov MIS pre hotel.