Vplyv inovácií v cestovnom ruchu na ekonomický rast regiónov - Lencsésová, Zuzana
Osobitosti inovácií v sektore cestovného ruchu. Meranie inovácií v regiónoch cestovného ruchu. Ekonomický rast a inovačná výkonnosť regiónu. Región cestovného ruchu ako predmet skúmania. Inovačná výkonnosť regiónov. Výsledky analýzy vplyvu inovácií v cestovnom ruchu na ekonomický rast regiónov.