Strategy planning of nonprofit organization - Abdulhafiz, Omar Mohamad
Neziskové organizácie čelia zložitému a turbulentnému trhovému prostrediu. Podpora cieľov neziskovej organizácie pri súčasnom spravovaní investičného portfólia. Životaschopná charitatívna organizácia by mala robiť správne kroky a šíriť dobré správy o svojej činnosti.