Dopyt obyvateľov Slovenska po organizovaných podujatiach v cestovnom ruchu - Pompurová, Kristína
Analýza dopytu obyvateľov SR po rôznorodých organizovaných podujatiach v cestovnom ruchu. Frekvencia účasti na organizovaných podujatiach v cestovnom ruchu. Faktory výberu organizovaného podujatia. Cena, ktorú sú slovenskí respondenti ochotní zaplatiť za účasť na podujatí. Využívanie služieb v mieste konania organizovaných podujatí. Tovar alebo služba, na ktorú jednotlivci vynaložia najviac peňazí počas pobytu v mieste konania podujatia.