Vliv ekonomické krize na hotelnictví v České republice - Slabá, Marie
Vplyv hospodárskej krízy na vybrané aspekty hotelierstva v Českej republike. Vývoj časových rád vybraných indikátorov, ktoré zahŕňajú vývoj počtu jednotlivých kategórií hotelov a celkového počtu hromadných ubytovacích zariadení v rokoch 2000-2012, čisté využitie lôžok a využitie izieb vybraných kategórií hotelov v rokoch 2000-2013.