Silný sektor s neistými vyhliadkami - Kvašňák, Lukáš
Analýza súčasného stavu hutníckeho priemyslu na Slovensku. Krízou oslabený dopyt, vysoké ceny energií, prísna environmentálna legislatíva EÚ, lacné dovozy ocele z Číny. Minulý rok ako jeden z najnáročnejších. Čínsky problém. Záujem Číny o košický U.S. Steel. Najväčšie podniky hutníctva a hutníckej druhovýroby v SR.