Meno školy ako značka - Gracová, Slávka
Ak chce vedenie školy získať tých najlepších študentov, zamestnať kvalitných pedagógov, ak chce, aby škola mala pozitívny imidž v očiach verejnosti, musí budovať povesť školy, jej imidž a dobré meno na podobných základoch a podobnými nástrojmi ako sa buduje povesť a imidž iných značiek. V príspevku sa autorka venuje problematike značky, prvkom, ktoré ju tvoria a všetky všeobecné informácie následne aplikuje na univerzitu, konkrétne na Fakultu masmediálnej komunikácie Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave.