Čo k nám prichádza s Macronom - Leško, Marián
Otázka, či sa Slovensko môže stať súčasťou integračného jadra Európskej únie. Nový francúzsky prezident E. Macron v úlohe rozhodného stúpenca EÚ. Macronova predstava fungovania EÚ. Vzťah J. Kaczyńského a V. Orbána k EÚ. Ochota a schopnosť dodržiavať spoločné pravidlá EÚ.