Názov značky - základný prvok budovania značky - Jurišová, Vladimíra
Názov značky – základný prvok úspešného brandingu. Typy názvov značiek. Zásady tvorby dobrého názvu značky. Vlastnosti vhodného názvu značky. Názov a ochranná známka.