Aktuálne trendy v ERP aplikáciách - Jurík, Pavol, 1987-
Konkurenčný boj na trhu s ERP aplikáciami vytvára tlak na to, aby sa tieto aplikácie zdokonaľovali a prinášali viac pridanej hodnoty pre zákazníka. Charakteristika aktuálnych trendov v oblasti vývoja a prevádzkovania ERP aplikácií. Poznanie týchto trendov je dôležité nielen pre softvérové firmy, ktoré tieto aplikácie vyvíjajú, ale aj pre zákaznícke firmy, ktoré ich používajú na podporu svojich podnikateľských aktivít.