Bezpečnosť cloudových riešení so zameraním na mobilné aplikácie - Szivósová, Mária, 1958-
Anaýza bezpečnostných prvkov cloud computingu a využívanie týchto služieb v mobilných zariadeniach. Definovanie jednotlivých bezpečnostných prvkov využívaných v informačno-komunikačných technológiách a detailné analýzy troch najväčších hráčov v tomto priemysle.