[Štatistické metódy pre ekonómov – zbierka príkladov] - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Recenzia na publikáciu ktorá pozostáva zo siedmich na seba nadväzujúcich kapitol. Každá kapitola obsahuje riešené príklady, na ktorých sú ilustrované štatistické metódy z danej oblasti štatistiky.