Meranie vzájomných vzťahov u nominálnych premenných - Hanák, Róbert, 1979-
Meranie vzájomných vzťahov u nominálnych premenných štatistickými metódami: koeficient phi, Cramérovo V, Goodmanova - Kruskalova lambda, koeficient Eta. Riešenie konkrétneho príkladu.