Ocenenie študijného programu Aktuárstvo - Fecenko, Jozef
Študijný program inžinierskeho štúdia Aktuárstvo na Fakulte hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave bol Slovenskou spoločnosťou aktuárov akreditovaný ako študijný program, ktorý spĺňa požiadavky Sylabov SSA pri žiadosti o status „člen SSA“. Toto ocenenie nie je len regionálnym ocenením, ale vzhľadom na to, že SSA je členom medzinárodných aktuárskych organizácií International Actuarial Association (IAA) a Actuarial Association of Europe (AAE), je v istom zmysle aj medzinárodným ocenením, pretože Sylaby SSA sú kompatibilné so sylabami spomínaných medzinárodných aktuárskych asociácií.