V4 countries’ agricultural sector evaluation in terms of competitive advantage - Kravčáková Vozárová, Ivana
Podnikanie v krajinách Vyšehradskej skupiny (V4) v období ich ekonomickej transformácie a vstupu do Európskej únie. Vyhodnotenie poľnohospodárskeho sektora v krajinách V4 z hľadiska konkurenčnej výhody v zahraničnom obchode.