<The> Neo-feudalism theory in the context of contemporary economic neo-Marxism - Kyrchanov, Maksym
Rôzne prístupy a spôsoby interpretácie súčasných ekonomických procesov v súčasných teoretických ekonomických štúdiách. Analýza základných teoretických predpokladov koncepcie neo-feudalizmu vo vzťahu po transformácii sovietskeho hospodárstva v kontexte Ruska a Ukrajiny.