Sebaúčinnosť zákazníka ako jeden z determinujúcich osobnostných faktorov pri výbere značky tenisiek - Hubináková, Henrieta
Cieľom príspevku bolo uvážiť, či existuje nejaká súvislosť medzi vnímanou sebaúčinnosťou a tým, ako naň pôsobí marketing organizácie – či je možné, aby pomocou marketingu bolo možné meniť sebaúčinnosť jedinca a aby to následne viedlo k nákupu. Výskum bol robený na vzorke 224 spotrebiteľov.