Tax Revenue Prediction and Stress Testing Model Based on the Macroeconomic Environment of the Slovak Republic - Höfer, Pavol
Skonštruovanie modelu daňového prognózovania založeného na makroekonomickom vývoji. Skúmanie uplatňovania rôznych makroekonomických scenárov, depresií a odhady dopadu na vymáhateľnú sumu dane.