Spotrebiteľ a značka - Máliková, Iveta
Analýza nákupného správania spotrebiteľov s cieľom zistiť, ako spotrebitelia vnímajú značky produktov a aký je ich vplyv na nákupné správanie spotrebiteľov. Kontakt spotrebiteľa so značkou. Značka a podniky.