Practical application of selected theoretical knowledge in human resources management - Kachaňáková, Anna
V riadení ľudských zdrojov je dôležité dosiahnuť úspech a konkurenčnú výhodu na základe integrovaného súboru kultúrnych a personálnych postupov. Koncepcia a existencia adekvátnych organizačných dokumentov, ako je organizačná stratégia a jednotlivé funkčné stratégie. Vytvorenie takéhoto systému riadenia ľudských zdrojov znamená identifikovať súčasný stav, ako aj predvídať, vyhľadávať a riešiť možné problémy.