Tvorba brandu tam, kde sú zákazníci. Na internete - Šmotláková, Jana
Úspešné firmy, ktoré chcú budovať silnú značku pomocou úspešného brandingu a dostať sa do povedomia zákazníkov, musia byť na internete. Podľa štatistík a prieskumov z Consumer Barometer od spoločnosti Google vyplýva, že kľúčový pre branding je práve internet. Väčšina mladých ľudí je denne online. Online marketingová kampaň spoločnosti Hamé taktiež dokazuje výrazný vplyv internetu na tvorbu brandu a povedomia o značke, ako aj o ich novom produkte.