Privatization or piratizing in Russia: population opinion 20 years later - Podgorny, Boris
V roku 1992 začalo Rusko privatizovať štátny majetok. Ruský privatizačný proces a uvádzané údaje od ruských aj zahraničných ekonómov sú často veľmi kontroverzné. Čo sa skutočne stalo v Rusku – privatizácia alebo pirátstvo? Privatizácia a postoj obyvateľov k procesu, ktorý sa začal pred 20 rokmi.