<The> Possibilities of trans-frontier co-operation within the crisis management in public administration of the Slovak Republic - Filip, Stanislav
Schopnosť pohraničných miest a obcí v Slovenskej republike poskytovať vzájomnú pomoc v súvislosti s prírodnými katastrofami v rámci Bratislavského samosprávneho kraja hraničiaceho s rakúskym regiónom Burgenland a mestom Salgótarján na maďarskej strane. Závery a odporúčania, ako zlepšiť súčasnú situáciu v cezhraničnej spolupráci počas krízových situácií.