<The> Quality measurement of management in local self-government in the Slovak Republic - Gecíková, Ivana
Hodnotenie riadenia kvality v miestnej samospráve sa môže vykonať niekoľkými spôsobmi. Jedným zo spôsobov je hodnotenie implementácie noriem kvality v obecných úradoch, ale tieto normy sa na Slovensku relatívne zriedka používajú. Ďalším spôsobom je hodnotenie kvality manažmentu prostredníctvom názoru obyvateľov, ako príjemcov služieb, ktoré miestna samospráva poskytuje a ponúka, takže ich názor a vnímanie sú dôležité.