Nové trendy vo virtuálnej realite - Graca, Martin
Príspevok charakterizuje trendy v oblasti virtuálnej reality za posledné roky a súčasnosť so zameraním na vyspelejšie, ale i cenovo dostupné prevedenia. K využívaniu virtuálnej reality a využitia v multimédiách treba pristupovať zodpovedne a s rozumom a myslieť aj na následky, ktoré so sebou prinášajú. Narastajúca obľúbenosť virtuálnej reality je však neodvratná a len budúcnosť ukáže, ako sa dá ešte vylepšiť.