Intellectual property products as intangible components of the national wealth of Ukraine - Bobukh, Iryna
Rastúce napätie vývoja ukrajinských sociálno-ekonomických systémov môže spôsobiť štrukturálne, alebo dokonca bifurkačné zmeny. Jedným z kľúčových lákadiel nového hospodárskeho systému sa môžu stať produkty duševného vlastníctva, ktoré sú dôležitou nehmotnou súčasťou národného hospodárstva. Zastúpenie produktov duševného vlastníctva ako súčasti nehmotného národného bohatstva Ukrajiny.