Komparativní výhody zemí V4 a Německa – porovnání sektorů podle míry kvalifikace pracovní síly a technologické intenzity - Sankot, Ondřej
Porovnanie komparatívnych výhod krajín Vyšehrádskej štvorky a Nemecka. Komparované sú štyri agregované ekonomické sektory, líšiace sa vyžadovanou mierou kvalifikácie pracovnej sily a technologickej intenzity.