Snapchat ako nová forma publikovania mediálnych obsahov - Švecová, Magdaléna
Snapchat ako sociálna sieť. Prítomnosť Snapchatu potvrdila prchavosť obsahu digitálnych medií, tak ako na strane médií, tak aj na strane publika. Príspevok analyzuje, ako Snapchat pracuje s denným spravodajstvom a informáciami, akým spôsobom podáva fakty a aký je hlavný účel a cieľ médií na Snapchate. Príspevok predstavuje, ktoré informácie sú vhodné na publikovanie na Snapchate a ako by sa mohli iné médiá inšpirovať Snapchatom.