Multifactor analysis of online reputation as a tool for enhancing competitiveness of selected health care providers - Pollák, František, 1985-
Reputácia v kontexte dôvery. Klasifikácia modelov založených na dôvere a reputácii. Od imidžu k reputácii. Reputácia v online prostredí. Analýza online reputácie 25 top slovenských poskytovateľov zdravotnej starostlivosti v roku 2014 podľa hodnotení na serveroch Google, Azet a Facebook. Celková online reputácia (total online reputation, TOR). Manažment online reputácie (online reputation management, ORM).