Mechanism of state support differentiate disposition for Russian agricultural commodity producer - Kuznetsov, Nikolay
Teoretické a metodologické otázky týkajúce sa rozpočtovej podpory poľnohospodárstva v regiónoch Ruska. Hlavné problémy a perspektívy rozvoja štátnej podpory pre poľnohospodárstvo v podmienkach WTO. Rozdiely v regiónoch a koeficienty diferencovanej dispozície štátnej podpory.