Tri podoby jednej značky. Denník Sme, spravodajský portál www.sme.sk a mobilná aplikácia Sme - Višňovský, Ján
Príspevok si všíma značku SME a jej tri podoby – tlačené noviny, web a mobilnú aplikáciu, a to v kontexte ich vývoja a možností, ktoré v súčasnosti ponúkajú.