Branded products a vybrané súvislosti cenotvorby pri ich umiestnení vo filmovom diele - Zábojník, Rastislav
Product placement - terminologické vymedzenie pojmu. Product placement v kontexte cenotvorby. Príspevok poukazuje na relevantné kategórie product placementu, ktoré majú priamy vzťah k hodnote umiestnenia značkového produktu vo filmovom diele.